Målare Lund

Mikels Maling hjälper dig

Vi hjälper till inom måleri

Välkommen till Mikels Maling. Hit kan du vända dig, om du är i behov av hjälp av en målare. Vårt företag är verksamt i Lund med omnejd. Med hjälp av oss, så kan man få hjälp med både det lilla uppdraget och det litet större och mer tidskrävande uppdraget. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag. Om du är en privatperson, så kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget, som ger dig 30 procents rabatt på all arbetskostnad. Om du är intresserad av att få hjälp av oss, så är du välkommen att kontakta oss. Vi ser verkligen fram emot att kunna börja vårt arbete med ditt arbete. Vi vill att alla skall få ett toppenresultat.

Målare

Välkommen till oss på Mikels Maling. Här finner du duktiga målare i Lund. Våra målare ser till att du får den hjälp som du är i behov av. Vi kan hjälpa dig med allt från små- till stora uppdrag inom vår bransch. Vi erbjuder givetvis en offert utan någon kostnad.

Nöjda kunder

När du anlitar oss, så skall du bli nöjd. Vårt främsta mål med alla uppdrag är att göra kunden i fråga 100 procent nöjd med allt som denne får hjälp med. Vi låter alltid dig som kund avgöra hur mycket hjälp som du vill erhålla av oss. Du får alltid hjälp till dess att du inte vill ha mera hjälp.

Erfarenhet

Allt vårt arbete här på Mikels Maling genomförs med fokus på kvalitet och noggrannhet. Med hjälp av mångårig erfarenhet, så ser vi till att du får ett perfekt resultat. Om du har några frågor, så är du välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig, eller läs mer om våra tjänster här.

Vill du veta mer?

Målare med tjänster inom renovering fasadtvätt

Välkommen till Mikels Maling, ett företag som med hjälp av kompetenta målare ser till att du får den hjälp som du är i behov av. Om du är i behov av hjälp inom renovering eller fasadtvätt, så har du kommit fullständigt rätt.

Offertförfrågan

Stäng